dimarts, 16 de setembre de 2008

Comença el nou curs 2008-2009

Ahir, dilluns 15 de setembre va començar el nou curs 2008-2009. L'ESMUC ha obert les portes a tots els alumnes que hem arribat a Barcelona disposats a continuar avançant un esglaó més dins la nostra carrera musical.

El quadrimestre que comença, presenta molt bones espectatives com són les assignatures de piano (amb Jordi Camell), de piano jazz (amb Albert Bover) i de conjunt de cambra (amb el Quartet Casals), entre moltes altres. Val a dir també, que no només es presenten atractives les assignatures, si no que també a partir del mes d'octubre s'oferirà al públic de manera gratuïta la tercera edició dels Concerts de l'Acadèmia, un cicle d'actuacions musicals de gèneres i estils diversos, que compta amb la interpretació de joves promeses i de grans músics.

Paral·lelament, queden totes les col·laboracions que realitza l'ESMUC amb altres centres i altres cicles de concerts. Així doncs, un curs que es presenta intens i farcit d'activitats i, a la vegada, que comença amb molta il·lusió i empenta per part de tothom.