diumenge, 1 de febrer del 2009

Febrer 2009

El mes de gener ha estat farcit d'activitats musicals. A part dels recitals que us vaig anunciar en aquest mateix espai he realitzat un concert a una residència d'avis de Cervera. Vull destacar també el concert de l'orquestra simfònica de l'ESMUC que va tenir lloc a la Sala 1 de l'Auditori de Barcelona el passat dijous 29 de gener. L'orquestra va interpretar de manera excel·lent obres de Stravinsky i Txaikovski.

El mes de febrer que avui encetem també es presenta carregat de nous projectes. En primer lloc, el proper dia 5 a les 20.00h a l'Església de Santa Maria de Cervera s'interpretaran les Completes, originals de l'any 1619, que amb nombroses transformacions han esdevingut una tradició cerverina fins als nostres dies.

D'aquí uns dies es reemprendrà l'activitat a l'ESMUC amb el començament del segon quadrimestre i durant tot aquest mes, el grup TIBAU durem a terme la gravació d'una nova maqueta. Després de l'èxit de "Nascuts de la Boira" ens hem decidit a engegar aquest projecte, on donarem a conèixer alguns dels nostres temes que estem treballant darrerament. El llançament d'aquest disc està previst pel mes d'abril i si voleu seguir els detalls de com evoluciona la nostra gravació només cal que consulteu la pàgina web o el bloc del grup (http:tibau.ppcc.cat - http://www.gruptibau.blogspot.com/). A sota podeu veure una fotografia del mestre Robert Canela gravant una cançó.