dimarts, 26 de maig del 2009

Final de curs

Després de l'èxit del concert "TIBAU, en rumb..." realitzat el passat divendres 15 de maig, s'acosta el final de curs, que es presenta força ple d'activitats i concerts.

Sense anar més lluny, aquest divendres, la pianista Imma Gil realitza "el recital de final de carrera" a l'ESMUC (divendres 29, a les 19.00h) i l'acompanyaré interpretant el Concert per piano i orquestra en Do M, de W. A. Mozart. Paral·lelament, el dissabte 30, el Robert Canela (bateria), el Roger Azcona (baix elèctric) i jo (teclats) acompanyarem a una coral d'Igualada en un parell de concerts en aquesta mateixa localitat. Els concerts seran a les 18.00h i a les 22.00h i el repertori conté temes jazzístics i de musicals. Per tancar la setmana, el grup TIBAU realitzarà una nova actuació a Cervera, aquest cop al Pub Noctàmbul, en motiu de la presentació del CD-maqueta ("en rumb...") que acabem d'enregistrar. L'actuació serà a les 19.00h.

Finalment, el dimecres de la setmana vinent, dia 3 de juny, realitzaré el concert de final de 2n curs a l'ESMUC, interpretant obres de L. V. Beethoven, F. Chopin i S. Brotons.

Tots hi esteu convidats!