diumenge, 15 de novembre de 2009

Proper concert: 24 de novembre a l'Auditori

El dia dimarts 24 de novembre tocaré a l'Auditori de Barcelona (a les 19.00h a la Sala Oriol Martorell) la sonata en mi bemoll major (Hob. XVI: 49) de Franz Josef Haydn. El concert forma part del cicle els concerts de l'Any Haydn que organitza l'Escola Superior de Música de Catalunya en motiu del bicentenari de la mort d'aquest cèlebre compositor. Compartiré escenari amb 3 pianistes més, un intèrpret de pianoforte i una clavecinista.

El concert, que porta per títol "Els teclats de Haydn" oferirà la possibilitat d’escoltar i veure els diferents instruments de teclat que avui dia poden transmetre la música de Haydn: el piano, el pianoforte i el clavicèmbal.

L'entrada és gratuïta i tots hi esteu convidats!
Paral·lelament, dins el mateix marc de concerts en l'entorn de Haydn, el dimarts passat dia 10 de novembre es va celebrar a l'Auditori el concert "Haydn i el jazz", que va comptar amb la interpretació de grans músics com Manel Camp, Albert Bover i Ignasi Terraza al piano, Matthew Simon a la trompeta i un quartet de violoncels dirigits per Oriol Saña. Fou excepcional poder gaudir de la música de Haydn interpretada per aquests grans mestres del jazz.