dimecres, 1 de juny del 2011

Graduat en pedagogia del piano a l'ESMUC

Un cop defensat el projecte final de carrera (dimarts, 31 de maig a les 11:30h, a l'A346 de l'ESMUC), el graduat de pedagogia del piano arriba al final.


El projecte que he realitzat es titula "La volta al món amb 80 cançons; material didàctic per a conjunt d'instruments de teclat". A continuació, us deixo l'extracte del treball:

La volta al món amb 80 cançons presenta un recull de cançons tradicionals de diferents regions del món, arranjades i adaptades per a ser interpretades en conjunt d’instruments de teclat. Cada peça musical emfatitza aspectes específics de la interpretació de l’instrument i els recursos musicals propis dels territoris de procedència de les cançons, així com també es presenta acompanyada per unes propostes didàctiques que faciliten la seva aplicació a l’aula. El projecte que tenen a les mans pretén apropar-los a nous gèneres i tradicions musicals del món, oferint-los la possibilitat de treballar en un context de conjunt instrumental de teclats.

Han estat quatre cursos d'intens treball i d'excel·lents experiències viscudes. Un camí recorregut que un cop finalitzat, m'obre les portes al món professional.

Moltes gràcies a tots aquells que heu estat al meu costat!

Salut!