dijous, 20 de setembre del 2012

Tocs del temps

El diumenge 23 de setembre, a les 19h, i en el marc de la Festa Major de Cervera, tindrà lloc a la plaça Major el concert de cor i campanes Tocs dels temps, a càrrec dels Campaners de Cervera i la Coral Ginesta, sota la direcció de Xavier Puig.



Tindré el privelgi, juntament amb el Manel Pedrós i el Jordi Castellà, de tocar les campanes del Campanar de Cervera, tot acompanyant la Coral Ginesta en les obres: Lo poderós Tibau, de Josep Lluís Guzmán; La Torre de les hores, de Xavier Puig; Des de dalt del campanar, de Bernat Vivancos; Seny Major, de Xavier Sans; Campanar, d'Elisenda Carrasco, i Les Campanes de Cervera, de F. Gasull.

Aquestes composicions musicals per a cor i les sis campanes del conjunt de Santa Maria, estan acompanyades per textos de poetes cerverins, entre els quals destaquen Ramon Turull o Rosa Fabregat, entre altres.

El concert en directe serà possible gràcies a un sistema de delay d'àudio, que permetrà la sincronia entre els intèrprets de les campanes (ubicats dalt del Campanar) i la Coral Ginesta (ubicada a la Plaça Major). David Casamitjana s'encarregarà de la part tècnica, així com també de la sonorització de la coral.

En el mateix concert es farà la presentació del disc: "Tocs del temps", i el públic podrà gaudir, també, dels tocs de campanes tradicionals cerverins, interpretats pels campaners de Cervera.

No us perdeu aquesta combinació de tradició amb nova creació!

L'entrada és lliure.