dissabte, 3 de maig del 2014

El Duo 7+3 s'estrena a Cervera!

Fotografia: Ton Castellà
Després dels concerts realitzats amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) al Pavelló de Puig-reig, al Teatre Fortuny de Reus i a l'Auditori de Barcelona, interpretant la celesta i l'orgue en el Poema de l'èxtasi d'Skriabin, us escric el comentari de Marisa Ruiz Magaldi sobre l'obra:

Mentre componia el Poema de l'èxtasi (1905-1908), Alexander Skriabin s'hi referia com "una gran joia, un enorme festival". Skriabin entén la música com un acte participatiu de celebració, no tan sols una font de plaer estètic receptiu o passiu. En el Poema de l'èxtasi, que constitueix la seva quarta simfonia, utilitza la plantilla de gran orquestra romàntica amb una important secció de percussió, i hi incorpora sèries de colors projectades per la tastiera di luce, dissenyada pel seu amic fotògraf Mozer, i textos escrits per ell mateix. L'objectiu és portar l'oient a un estat superior i transcendent; un èxtasi que Skriabin identifica amb l'acte creatiu.

Aprofito per anunciar-vos un nou concert, que tindrà lloc el proper diumenge, 11 de maig a les 19h, a l'Auditori Municipal de Cervera. El Duo 7+3 ens estrenem a Cervera!
L'Esther Piñol a l'arpa, i jo al piano, interpretarem obres de Ravel, Debussy i Dussek, entre altres.

Fotografia: Miquel Camacho
Esteu tots convidats!

Podeu fer un tast del concert a través d'aquest vídeo, realitzat i produït de manera excel·lent per Miquel Camacho.