dissabte, 20 de juny del 2009

Afro Blue omple la "Jazz cava" de latin jazz

Quina nit la d'ahir a Terrassa! El grup de jazz llatí Afro Blue, que compleix en aquestes dates el seu 10è aniversari, va realitzar ahir a la Jazz cava de Terrassa un magnífic concert!
La formació, integrada per cinc músics d'una dilatada carrera professional dins el món jazzístic català, destaca per interpretar un repertori de temes propis i versions de temes coneguts (standard de jazz, temes pop-rock...) sempre amb arranjaments en clau jazz-llatí.

Els músics són: Xavier Figuerola (saxos tenor i soprà), Guim Garcia (saxo alt i flauta), Xavier Algans (piano i teclats), Pepo Domènech (baix elèctric i contrabaix) i Ricard Grau (bateria).
Acompanyat per grans músics (els mestres Robert Canela, Roger Azcona i Jordi Castellà i les "ESMUC groove stars", Alba Bru i Gemma Humet) vaig disfrutar d'un concert excel·lent, on Afro Blue va oferir un gran ventall de repertori. L'ambient a la Jazz Cava va ser extraordinari i el públic es va entregar des del primer moment.

En motiu de la celebració del 10è aniversari, l'actuació d'ahir va ser enregistrada en directe pel David Casamitjana, sinònim d'èxit quan el CD surti al mercat. Jo de vosaltres no em perdria aquest disc, i si teniu l'oportunitat d'escoltar el grup en directe, no la desaprofiteu! Són realment genials!
El concert que Afro Blue va brindar ahir a la Jazz Cava costarà d'oblidar, va ser tot un recital!