divendres, 2 d’abril del 2010

Des de Rússia a París, concert d'Albert Guinovart i Jordi Camell

Els professors de l'ESMUC, Albert Guinovart i Jordi Camell, protagonitzaran un concert de dos pianos amb el títol Des de Rússia i París, a l'Auditori de la Pedrera, el proper divendres 9 d'abril, dins el cicle "Els Concerts de l'ESMUC".

Albert Guinovart és un músic molt polifacètic format al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i amb la pianista i pedagoga Maria Curcio. La seva activitat professional es reparteix entre la seva dedicació com a pianista al repertori clàssic i romàntic, i la seva tasca de compositor i docent a l'Escola Superior de Música de Catalunya.

Jordi Camell s'ha format amb Carme Flexas, Miquel Farré i Maria Curcio. El 1984 va obtenir el Diplôme Supérieur d'Exécution com a premier nommé a l' "École Normale de Musique de Paris". Actualment desenvolupa en paral·lel la seva activitat musical, la docència de piano i la seva responsabilitat com a cap del departament de Música Clàssica i Contemporània de l'ESMUC.

Els dos músics interpretaran obres de Txaikovski, Debussy i Rachmaninoff. El concert començarà a les 19.00h a la Pedrera (C/Provença, 261-265).