dijous, 19 de gener del 2012

Concert amb el sextet "Les Mezzos" a Malgrat

Aquest proper diumenge, 22 de gener de 2012, a les 13h, realitzaré un concert amb el grup vocal "Les Mezzos" a Malgrat (La Segarra).

El sextet vocal Mezzos (http://www.mezzos.decervera.org) es va crear a finals de l'any 2009 per tal d'experimentar i gaudir de diferents repertoris a veus blanques. Està format per sis noies amb una llarga experiència en el món coral. Totes elles són o han estat membres d'alguns dels cors més rellevants del país, com l'Orfeó Català, el Cor de Cambra del Palau de la Música, el Cor Lieder Camera, el Cor Madrigal, el Cor Vox Alba, el... Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados de Lleida i la Coral Ginesta. Un dels trets curiosos de la formació és que les sis veus són de registre mig, és a dir, mezzosopranos. Per aquest motiu les cantants es van alternant les veus. Aquest fet és el que ha donat nom al grup. Després d'un any de treball, a finals del 2010 s'estrena per diferents pobles de la Segarra i de la Conca de Barberà amb un primer repertori que abraça tres tipus de música ben diferenciada: renaixement, popular catalana i música americana. El sextet té el privilegi de comptar amb l'acompanyament de músics d'alt nivell com el pianista Jordi Castellà o el contrabaixista Xavier Puertas.

Aquest proper diumenge, tindré l'oportunitat d'acompanyar al piano aquest sextet vocal, tot interpretant temes d'estil jazzístic, blues i música americana.

Si no teniu plans... ja ho sabeu! A Malgrat ens trobareu!