dimecres, 11 de juliol del 2012

JONC - Estiu 2012

Amb l'arribada de l'estiu, la JONC ha tornat a reprendre l'activitat d'assajos i concerts:

54è Encontre de la JONC - Vic
  • Divendres, 13 de juliol: L'Atlàntida de Vic - 20:30h
  • Dissabte, 14 de juliol: L'Auditori de Barcelona - 19:30h
  • Diumenge, 15 de juliol: Teatre Kursaal de Manresa - 19h

55è Encontre de la JONC - Barcelona 
(celebrat en el marc del 30è Festival Internacional de Música de Cantonigròs)
  • Dijous, 19 de juliol: L'Atlàntida de Vic - 19h

El programa de concert del 54è encontre està format per la Simfonia núm. 1 en Re Major, op. 25 "Clàssica" de Serge Prokofiev, Peer Gynt: suites orquestrals d'Edvard Grieg i Noches en los jardines de España, de Manuel de Falla.

El programa de concert del 55è encontre compta amb la presència de Maria Bayo (soprano), la Coral Canigó (Xavier Solà, director) i la Coral Sant Jordi (Lluís Vila, director). S'interpreten obres de Pau Casals (El Pessebre: cor dels reis), d'Edvar Grieg (Peer Gynt: suites orquestrals), de Frederic Mompou (El combat dels somnis) i de Xavier Montsalvatge (Cinc cançons negres).

En l'obra de Manuel de Falla, que s'interpreta en els concerts del 54è encontre, la JONC té el privilegi de comptar amb la pianista Alba Ventura, que avui ha realitzat una classe magistral a L'Atlàntida de Vic.

He participat en aquesta classe interpretant la Sonata op. 110 de L. V. Beethoven. Paral·lelament, els primers dies de l'encontre he treballat passatges de piano, de celesta i repertori de música de cambra amb la pianista Dolors Cano (col·laboradora habitual de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya).

Amb un repertori orquestral tan atractiu i amb uns solistes de luxe, esperem que pugueu gaudir dels concerts de la mateixa manera que nosaltres ho hem fet preparant-los

Salut!