diumenge, 16 de febrer de 2014

Concert al Palau de la Música

Diumenge passat, a les 18h, vaig debutar al Palau de la Música de la mà de Xavier Puig i la Coral Ginesta de Cervera, compartint escenari, també, amb la Coral Verge del Camí de Cambrils (Núria Ortoneda, directora) i l'Orfeó Català (Josep Vila, director).
Vaig interpretar al piano Quatre cançons populars de ponent, arranjades per Xavier Puig i J. Lluís Guzmán, Quatre cançons de Moràvia, d'Antonin Dvorák, i Quatre cançons populars eslovaques, de Béla Bartók. Cliqueu aquí si voleu descarregar-vos el programa de mà del concert.

Per concloure el concert, les tres corals van interpretar conjuntament: "L'hereu Riera" (popular catalana), "La sardana de les monges" (Enric Morera) i de "El cant de la Senyera" (Lluís Millet).

Aquest concert s'emmarcava dins el projecte "Xarxa Coral"; una iniciativa de l'Orfeó CAtalà que cerca establir relacions i sinergies amb altres cors del país. Enguany, l'Orfeó Català ha actuat a Cambrils (26 de gener) i a Cervera (8 de febrer) per fer-hi visible el seu repertori tot creant vincles i relacions pròximes i enriquidores.

Ha estat una experiència fantàstica. Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible.

Salut!