divendres, 1 d’agost del 2008

Festival de música al curs d'estiu

Ahir va finalitzar el XXVII Curs Internacional de Música de Cervera. Un any més, Cervera ha acollit centenars de cursetistes i desenes de professors que amb molta il·lusió i professionalitat han proporcionat unes vetllades musicals magnífiques. Els concerts (emmarcats dins el XXVIII Festival de Internacional de Música de Cervera) han estat molt diversos: des de formacions de cambra fins a formacions orquestrals, passant per interpretacions solistes i per concerts d'instrumentistes de vent. Tots ells serien dignes de menció, però potser els més destacats han estat el concert del Trio Kandinsky (amb obres de J. Haydn, de J. Brahms i de M. Ravel), el concert d'alumnes (amb obres com la sonata per a violí i piano de C. Frank, el concert per a violoncel op. 104 d'A. Dvorák i el trio Op. 9 núm. 3 en do menor de L. V. Beethoven) i el concert de cloenda de les orquestres del curs, sota la direcció de Daniel Mestre i Salvador Brotons.

Ha estat fantàstic poder compartir tots aquests dies amb tanta gent que estima la música. Hi ha hagut un gran ambient i uns concerts excel·lents; un plaer poder disfrutar d'uns dies de juliol com aquests!

A la fotografia, l'Òscar Vilaprinyó i el Jordi Castellà interpretant la sonata de C. Frank. L'Òscar, amb aquesta interpretació i essent concertista a l'orquestra del curs ha estat un dels companys que més a "currat" durant aquests deu dies. Enhorabona mestre!

A la dreta, Laura Alemany, Marina Pelfort, Jordi Barrera, Anna Tarré, l'alacantí Tomàs i jo, després d'haver gaudit de del concert de cloenda del XXVIII Festival Internacional de Música de Cervera.