diumenge, 3 d’agost del 2008

Orquestra de Cambra Musicae del Camp de Tarragona

Ahir a la nit, a l'Església de l'Assumpció de Segur de Calafell, va tenir lloc el segon concert del XXXIII Festival de Música del Baix Penedès. El concert va comptar amb l'Orquestra de Cambra Musicae del Camp de Tarragona i amb l'artista convidat Albert Guinovart, al piano.
L'Adagio for Strings, op. 11, de Samuel Barber; el Concert núm. 1 per a piano, trompeta i cordes, op. 35, de Dimiti Shostakovich, i el Concert per a trompa, piano i cordes d'Albert Guinovart van ser les tres obres que van representar el concert d'anit passada.

En l'actuació cal destacar a Albert Guinovart, prestigiós músic que divideix la seva activitat musical en la composició, l'orquestració, la docència i la interpretació pianística. Ha col·laborat amb moltes orquestres i darrerament, és conegut pels seus musicals com Mar i Cel (1988 i 2004).

Paral·lelament, cal mencionar a Roger Azcona, contrabaix cerverí i membre d'aquesta orquestra des de la seva creació, i a Tomàs Grau, director musical.

2 comentaris:

Roger Azcona ha dit...

Ei papi! Primer de tot gràcies per venir al concert. La veritat és que va valer la pena soportar aquella xafogor terrible, no?

Gràcies a la coca-cola avui no tenia agulletes ni res jeje, la seva fórmula màgica fa miracles...

Ahir va valer la pena el concertillo vaig disfrutar. estava pensant que encara li podríem fer la competència (de bon rotllo) al Santi Riu fent crítiques de concerts jeje perquè ahir vam fer un màster en crítica musical d'allo més divertit.

Weno em vaig a acabar d'eixugar la suor de Cambrils. Això de la platja cada vegada ho soporto menys.

Apali, ja ens veurem master!

Triscòrdia ha dit...

hola Maaaaaaaaaarc!
tens un blog super xulo!
com va l'estiu tocan molt o que?
bueno ja vas visitar el nostres
triscordia.blogspot.com
oi?
bueno adeu!