dimecres, 10 de novembre del 2010

Silenci, fem música

El Museu de la Música ofereix, en col·laboració amb l'ESMUC, el programa Silenci, fem música; una oportunitat única per entrar en contacte amb el so dels instruments originals mentre el públic visita el Museu.

El projecte Silenci, fem música persegueix un doble objectiu, per una banda acostar i donar a conèixer -d'una manera íntima i propera- al públic visitant el so original dels instruments de la seva col·lecció, mentre visiten el Museu, i per l'altra posar de relleu la importància i oportunitat única per a l'alumne de l'ESMUC d'entrar en contacte amb el patrimoni del museu com a experiència de coneixement i de recerca del seu patrimoni.

El proper diumenge 14 de novembre, de 17.00h a 19.00h, tots aquells que ho vulgueu us podeu acostar fins al museu i gaudir d'una visita acompanyada per música en viu, on podreu escoltar obres de Mompou, Schumann i Chopin. L'entrada és gratuïta.

Interpretaré les peces musicals en un piano Erard (París, 1884). El piano Erard del Museu és una peça de gran bellesa que conserva unes característiques sonores excepcionals, les quals eren especialment valorades pels músics del Romanticisme, que tenien una gran estima pels instruments construïts per aquesta cèlebre casa parisenca.

2 comentaris:

Joan ha dit...

Hola Marc, he ensopegat amb el teu blog quasi per casualitat, però m'ha fet molta gràcia, perquè guardo molt bon record de l'ocasió en que vas ser alumne meu a l'assignatura d'història general de la música a l'esmuc.
He estat xafardejant-hi una miqueta, i trobo que està molt bé. Per cert... ja tardes a posar en Marc Márquez com a campió del món!!! Un cerverí de soca-rel com tu no ho pot deixar passar...
Una abraçada i fins aviat
Joan Gay i Puigbert

Unknown ha dit...

Quina llàstima no haver pogut venir. Estan molt rebé aquestes activitats que proposa em museu. Quin plaer oi poder gaudir d'una peça de museu com aquesta? Felicitats!